aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 124
    kendisinin ta ekşi sözlükte yazarken belgarath dönemlerinden beri hayranıydım. olağanüstü bir hafızaya sahipti.

    kendi çevremde naçizane muhtemelen buradaki çoğu insan gibi fanatik galatasaraylı olarak tanınan biri belki bazılarına göre birincisiyim. ama söz konusu galatasaray olunca özellikle doksanlı yıllarda çocuk olunca* hayatımda benden daha bilgili ve hafızası yüksek insanlara nadiren rastlıyor ve mutlu oluyorum. galatasaray sözlüğün en sevdiğim yanı gündelik hayatta çok fazla karşılaşamadığım kendi seviyemdeki fanatiklerin burada bolca bulunuyor olması.

    sen kimsin de diyebilirsiniz ama fanatiklik seviyeme kendi gözümden on üzerinden 8 ya da 9 verirsem ich gibi kendisi gibi insanlar nazarımda 10 üzerinden 10 dur.

    sonra burada da yazdı. sonra sabahta, a sporda spor yazarı oldu, aldı yürüdü. helali hoş olsun. açıkçası ilk başlarda içimizden birisinin oralara gelmesi mutlu etmişti. ancak zaman ve konumlar değişince insanlar da değişiyor. şu bir gerçek ki kesinlikle eskisi gibi değil yani şu an ekranda görünen yüzüyle bizim okuduğumuz kişinin alakası yok.

    dursun özbek'in berbat ilk dönemi ve tarihin en rezil başkanı, taraftarın büyük bölümünün nefretini toplamış burak elmas dönemlerinde yönetimleri koruyucu yazıları ve yorumları maalesef ciddi hayal kırıklığı yarattı. hiç bir gerçek galatasaray taraftarı o ortamda burak elmas'ı savunmaz.

    belki profesyonelce hareket ediyor muhtemelen hala fanatik galatasaraylıdır bilemeyiz ama ne yazık ki çok fazla yalan yanlış ve taraflı haberine denk geldim. kendisi güvenilir bir kaynak değil. ne okuyor ne de internette ya da a sporda görünce izliyorum. çünkü ciddiye almıyorum.

    son olarak da ekranlarda galatasaraylı özelliğini pek göremiyoruz. kimseden ahmet ercanlar, gürcan bilgiç gibi saçmalamasını beklemiyoruz ama hem mehmet hem uğur karakullukçu hem de diğer bir çok galatasaraylı yazar hakkımızı korumaktan aciz ve objektiflik adına zaman zaman gereksiz saçmalıyorlar. bizim çocuklar neden böyle bilmiyorum.

    ben kendisini belgarath olarak hatırlamaya devam edeceğim. spor yazarı olmadan önceki yazıları efsanedir. keyifle okuyabilirsiniz. sonrası ise bambaşka bir profesyonel ve maalesef etki altında olduğu çok net. umarım bir gün yine eski günlerine döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın