resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 938
    vallahi dün oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamaları oldukça başarısızdı. yani, hiçbir anlamı olmayan, taraftarın gazını almaya yönelik hiçbir somut plan içermeyen üstün körü açıklamalardı.

    eminim ki hemen herkes şu sorunun cevabını bekliyor, önümüzdeki ilk maçta görev yapan hakem ve var ekibi yine dün gece oynanan maçtaki gibi art niyetli kararlar gibi verirse ne olacak? bu konudaki önleminiz nedir? çünkü ali palabıyık ve tüm hakemler el birliğiyle 2 puanı havaya uçurdu sonra evlerine gittiler. en kötü ihtimalle max. 2-3 hafta sonra yine maç alıp işlerine bakacaklar. bunun bundan sonraki maçlarda dün gece yaşananların benzerinin olmayacağının bi' garantisi var mı ? yok.

    ben, galatasaray'daki tüm yetkili ve etkili kişilerin galatasaray ile ilgili döndürülen dolaplar hakkında aşağı-yukarı malumat sahibi olduğunu düşünüyorum. ancak kendi kişisel işlerini, firmalarını vs. düşünerek hepimizi yanlış yerlere yönlendirdiklerini düşünmekteyim artık. çünkü bu iş sadece federasyonla, mhk ile açıklanamayacak boyutlara gelmiş durumda.

    (bkz: 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın