resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10035
    hataları elbette olmuştur ancak az önce mevcut yönetimden duyamayacağımız şekilde doğru cümleler ve düzgün bir hitabetle açıklama yapmıştır. kurduğu net, kesin ve içi dolu cümleleri açıkçası özlediğimi farkettim. tff ve yasa dışı kazanç ile ilgili söyledikleri özellikle çok önemli.

    "tff her ne kadar özerk bir kurum gibi görünse dahi hukuksal sorunlar ve suç kavramı devreye girince saf dışı kalmak ve adli soruşturma yolunu açmak zorundadır. ancak bu mücadelede gsk yanlız bırakıldığını görürse o zaman bu çok büyük ve saygın markanın yeni bir coğrafyada kendisine gelecek araması da bir çıkış olarak yöneticilerin görevidir. dolayısıyla galatasaray avrupa süper ligi organizasyonuyla iletişimini güçlendirmeli ve bağlarını sıkı tutmalıdır.”

    " gerekirse yurt dışından hakem getirme dahil idari tedbirlerden, eğer sporda yasa dışı ve maddi kazanç hedefli örgütlü bir hareketten şüpheleniliyor ise bunun açıkça ifade edilmesinden ve bir adli soruşturmanın devletten talep edilmesinden çekinilmemelidir."

    metnin tamamı için; https://www.cumhuriyet.com.tr/...erece-normal-1995647

    burada bahsetmeye çalıştığım şey bir yöneticinin eğitimi, kültürü ve tecrübeleriyle doğru orantılı olarak kullandığı dil ve seçtiği çarpıcı kelimelerle dikkatleri çekebilmesi. aynı şey mustafa cengiz için de geçerliydi. örneğin dursun özbek'in 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı sonrası basın açıklamasından kimse bir cümle dahi hatırlamazken muhtemelen bu açıklamanın düzenleyici kurumlar nezdinde ve kamuoyu önünde daha çok hatırlanacak olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın