• 2808
    bizim için hatanın başladığı yer burası oldu. 10 yıldır türkiye futbol federasyonu 'nu beşiktaş başkanları, fenerbahçe başkanları yönetiyor. federasyonu galatasaray düşmanlarıyla kurguladılar. söz sahibi olabilecek lobiyi bir kenara bırakıyorum, söz söyleyecek tek bir isim var o da ali dürüst, onu da zaten sindirmişler aralarında. geçmiş zamanda galatasaray lehine bir kaç hakem hatası olduğunda ali dürüst ismini öne sürecek kadar da abartmışlıkları vardır.

    dolayısyla bizim televizyon ekranlarından, sosyal medyadan meydan okumamız falan beş para etmiyor. çekilmekle falanda tehdit edemezsiniz. biz türkiye futbol federasyonu içinde ki söz hakkımızı tamamen kaybettik. işin daha kötüsü bu normalleşti. yıldırım demirörenin, nihat özdemirin başkan olması ve hatta aziz yıldırım 'ın adaylığının konuşulması normal geliyor. arkadaşlar abdülrahim albayrak 'ın federasyon başkanı olduğu bir senaryoyu düşünebiliyor musunuz? bu neden konuşulmuyor? neden ünal aysal federasyon başkanı olsun denmiyor. çünkü çok saçma ve mantıksız olur. haluk ulusoy 'un başkanlığını bile utanmadan, arlanmadan 20 yıldır şikayetleniyorlar. ama biz bunu kabul ettik. bu adamlar da içeriyi harika şekilde dizayn ettiler.

    ben içeride galatasaray 'ı al aşağı edelim gibi bir kurgunun olduğunu düşünmüyorum. niyetleri bu olsa şu an bal liginde mücadele ediyorduk ve inanın hiçbir şey de yapamazdık. biz değil hiç kimse yapamaz. ama içeride o kadar çok azılı galatasaray düşmanı var ki, zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor. yani aslında fatih terim 'in söylemi çok doğru. hatta biraz genişletmek gerekirse; içeride bir kötülük hep var. bazen birileri çıkıp bunu organize ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın