• 571
    bu maç özelinde okan hocayı eleştirmek tam anlamı ile akıl tutulmasıdır. arkadaşlar ortada böyle alenen verilen kararlar varken, sen hocayı onu niye çıkardı bunu niye aldı diye eleştirip bu kadar kötülüğe karşı “olsun yinede kazanması lazımdı” dersen, zaten konuşmaya gerek yok bize müstahak bu yapılanlar. yapmayın gözünüzü seveyim bi bir simülasyon değil.

    hoca icardi’yi çıkardı sefer’i aldı diye eleştirildi. kimi alacaktı? geçmiş dönemlerde hatırlayamadığım bir takıma karşı forvet çıkartıp defans almıştık ona rağmen gol yemiştik yanlış hatırlamıyorsam. o günde “galatasaray” geriye çekilmez filan diye eleştiriliyordu.

    yapmayın lütfen. bu takım daha ilk dakikalarda skoru kopartıyorken hakem olacak şahıs göz göre göre olmadık kararlar verip takımın önünü kesti. ona rağmen takım yine bir çok pozisyona girdi fakat skoru alamadı. emin veya abdulkerim o topu kaleye soksa belki farklı konuşuyorduk ama, o topların kaleye girmemesinin sorumlusu hoca değil. hocanın elinde oyun kolu yok şutun şiddetini veya yönünü ayarlasın
App Store'dan indirin Google Play'den alın