resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1583
    tüm dünyada galatasaray lehine 120 milyon euro bahis yapılan 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçını bizden alıp, berabere bitirmiş olan hakem.

    daha önce kadıköy'de falan da yaptığı için alışkın zaten. var falan dinlemez kendisi. 3 dk konuşur, yine de gitmez. türkiye'de şu anda ondan daha önde bir hakem olduğunu da düşünmediğine eminim. çünkü malûm, çakır, fırat aydinus falan hep bıraktı.

    bir kere 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçında yaptığı şeyi kurallarla falan açıklayamaz.

    maç esnasında o sevimsiz yüzüne baktığımda, o vücut dilini gördüğümde, zihninden neler geçtiğini o kadar net anlıyorum ki, her şeyi aslında o kadar bariz şekilde belli ediyor ki yani dünyada herkesi kandırsa beni kandıramaz. bu benim uzmanlık alanım.

    muhtemelen en az 4-5 fark olacak olan, belki de rekor kıracak kadar gol atacağımız bir maçta bizi etkisiz kilabileceği tek şey eksik kalmamızdı.

    bu pozisyonu da arıyordu. yani sacha atılmasa, abdülkerim'in pozisyonundan daha basitine kırmızı verirdi.

    aradığı, beklediği o kadar belliydi ki kartı verirken ki tavrından her şeyi anlıyoruz. var'daki vicdansızlar, haram yiyiciler zaten birilerinin emrindeki piyonlar!

    10 kişi kaldıktan sonra da sacha'nın temasının aynısını ceza sahasında alan rashica'ya penaltı çalmaması zolayın hakem kısmını bence açıklıyor.

    haydi diyelim bunları kimse görmedi ve kurallarla açıkladı, maçın ilk devresinde ilk devreyi bitirdiği ana bakın.

    topu biz kazandığımızda bitirse yine sesimi çıkarmayacağım ama 2 pas sonra kazımcan'ın 2'ye 2 kaldığını ve belki de gole gideceğimizi görünce kesmesi ve kendisinin de ne yaptığını çok iyi bilmesi onun hakemliğinin bitmesi için benim vicdanımda her şeyi netleştiriyor.

    bu adam net bir galatasaray düşmanıdır, bu adam bir emir uygulayıcıdır ve ali palabıyık şaibeli bir hakemdir.

    maçın 2. yarısında bir olay oldu mesela, biz oyunu soğutmaya çalışıyoruz, top bizim sol bek tarafında, baskıyı yediğimiz zamanlarda, sahaya 2. top girdi, oyun alanındaki topa çok yakın yerde, yan hakem bayağı pozisyonunu bırakıp, oyun kendine birkaç metre mesafede oynanırken içeri girip diğer topu saha dışına attı.
    sonrasında ofsayt olabilecek bir pas atıldı ama yan hakem o anda savunma ile aynı çizgide değildi, ben hayatımda üst seviye bir ligde böyle bir şey görmedim. bu alanya'ya verilen bilinçaltı desteğin belirtisidir. bakın bu çok önemli bir şey. insan psikolojisi bu.

    https://gss.gs/g9B.jpg

    hakemler sahadakiler, var'dakiler falan şirket olmuş, bu maçı kurtarsak ki gaziantep maçını kurtardık başka maçta devamı gelecek anlıyor musunuz? kayseri'de 30 sn.de bize verilmeyen penaltı, trabzon'da bize verilmeyen penaltılar rakiplere verilince puan farkı 5 oluyor. makas böyle açılıyor. bunu 20-21'de beşiktaş sezonundan, 21-22'de trabzon şampiyonluğunda gördük. 22-23'te de sanırım fenerbahçe şampiyonluğunda göreceğiz.

    ne olursa olsun, bakın bunun emrini isterse vahiy yoluyla almış olsun yılanın başı olan ali palabıyık'a bu maçtan sonra hakemlik yaptıracak galatasaray yönetimi istifasını versin.

    basın toplantısında söyledikleriniz safi rüzgâr mı yoksa icraat yapacak mısınız göreceğiz.

    hakemin kellesini alıp önce diğer hakemlere mesaj vereceksiniz sonra da işin üst düzeyde gereğinin yapılmasını sağlayacaksınız. olmuyorsa taraftara neden olmadığını açıklayacaksınız.

    kimse 30 milyonluk camiayı hafife almasın, bir kere hafife aldılar, istanbul'u kaybettiler.

    türkiye'dir galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın