• 86
    9 haftanın 6'sını deplasmanda oynayan ve bu süre zarfında hakemlerin doğramalarına maruz kalan galatasaray'ın kazanması halinde uçan kaçan, uzaylı takım fenerbahçeyle arasındaki puan farkı 3'e düşecek.

    evet, bundan önceki maçlarda yeteri kadar iyi oynayamadık ama bu maçla birlikte gereken yerlere çok güzel bir mesaj vereceğiz. kötü oynarken bile puan farkını açtırmayan bir galatasaray'ın, iyi oynamaya başlamasıyla birlikte rakiplerini titreteceğinden hiç şüphem yok.

    o maç bu maç olacak! rakip ister geriden pasla çıkıp kendi oyununu oynasın, ister full kapansın hiç fark etmeyecek çünkü bu maçı söke söke alacağız, almamız gerekiyor. zaten yapılan haksızlıklara karşı taraftar olarak gaza geldiğimiz için, o stat bugün hiç susmayacak. yeter ki ultraslan "sevmeee" demesin.*

    maça da;
    muslera, boey, nelsson, abdülkerim, dubois, torreira, berkan, oliveira, kerem, rashica, icardi 11'iyle çıkacağız gibi görünüyor.

    icardi'nin goller attığı, kanat oyuncularımızın asistler yaptığı, sonradan oyuna girenlerin katkı sağlayacağı; kısacası bir devin uyanışı diyebileceğimiz maç olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın