• 103
    türkiye'de basının köşe başlarını tutan zenginlerin çoğu fenerli. bunların spor departman müdürlerinin de büyük çoğunluğu fenerli. bunun da elbette fenerbahçe'ye katkısı olacak ki bunun da şekli bu. fenerbahçe'nin herhangi bir galibiyeti flaş haber olarak geçilirken galatasaray veya beşiktaş'ın benzer başarıları daha sönük aktarılıyor.

    aslına bakarsanız net 2 gerçek var. 1.si türkiye'deki taraftar sayısında galatasaray'ın fenerbahçe'den çok önde olduğu, diğeri ise lig, kupa ve süper kupa toplamlarında beşiktaş'ın fenerbahçe'yi geçmesi. bildiğin beşiktaş fenerbahçe'nin önünde. 35-34.

    düşünün, bu gerçeklere rağmen basın fenerbahçe'nin sıradan galibiyetlerini nasıl parlatip satıyor. bazen düşünüyorum, uefa'yı bunlar alsaydı demek, basın denen oluşum ülkenin bayrağını sarı lacivert yapalım kampanyası başlatırdı diye. yapardı bunlar.

    fenerbahçe uçuyor fenerbahçe kaçıyor. ekside zaten her gün debeye 1'er tane fenerbahçe ve jesus entrysi giriyor. orayı bile parsellemişler. allah aşkına ya 22 ekim 2022 fenerbahçe başakşehir maçında fenerbahçe'nin girdiği ve kaçırdığı 1 tane pozisyon yazın şuraya 1 tane lan. yok amk, ama açın bakın her yer sarı lacivert. spiker bile şampiyonluk yolunda dev adım falan diyor. daha 11. hafta ya.

    algı operasyonu bu işte. böyle böyle beyinlere fenerbahçe'nin şampiyonluğu hak ettiği duygusunu oluşturmaya çalışıyorlar. hakemler hakkında geçen laf ettik, adları bile geçmedi ama hemen "fener zaten bütün istatistiklerde iyi" diyorlar, siz ne oynuyorsunuz ki diyorlar. istatistikleri çıkarıp, ulan biz de fena değiliz amk, bakın bu istatistiklerin çoğunda ya 1. ya 2.yiz diyorsun, olsun fener öyle böyle değil çok iyi diyorlar. bak 2021'de beşiktaş'a yaptılar bunu, bildiğin döve döve onu bunu yenip şampiyon oldular, geçen sene trabzonspor'a yaptılar aynısını, hakemler utanmasa bordo mavili formayla yönetecekti maçları. her ikisinde de takımları o kadar yücelttiler ki hakemler konuşulmasın diye.

    bu sene aynısını fenerbahçe'ye yapıyorlar. yahu fener sert oynuyor hakemler musade ediyor buna desen cevap hazır önde pres böyle yapılır. bunu başka kimsenin yapmasına izin vermiyorlar ama. sen dokunduğun an çalan düdükler fenerli topçular haldır huldur girdiğinde çalmıyor. yan hakemlerin erkenden kalkan bayrakları ayrı mesele zaten ama onun da cevabı hazır fener savunmayı çok akıllıca önde kuruyor. iyi de kardeşim atak bitmeden kalkmaması lazım o bayrağın çok bariz değilse. öyle mi? benim kalecimin ayağı kırıldı 3 metrelik bariz ofsayta kalkmayan bayrak yüzünden, sana maşallah daha top ayaktan çıkar çıkmaz zart diye kalkıyor o bayrak.

    bakın bunların hiçbirini kimse konuşmuyor, ahan da algı bu işte. fener hak ediyor fener çok iyi son yıllarda böylesi görülmedi diye diye başlayıp bitiriyorlar programları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın