• 3735
    transfer sezonu başladığından beri gittiğimiz oyuncuların, kurmak istediğimiz yapının iyi olmadığını yazdım. kimi özel mesajla takımın daha iyi olacağını, sabretmemiz gerektiğini söyledi; kimi de hak verdi. haksız olduğumu düşünenlere "umarım siz haklı çıkarsınız" yazdım. sonuçta hepimizin ortak paydası galatasaray'ın daha iyi olması.

    aldığımız yerlilere bakıyorum 2. ligden sedat ali karagülle, menajer transferi olduğunu düşündüğüm muhaymin mustafa, petkim'de bile rotasyon oyuncusu olan sinan sağlam, karşıyaka'nın sözleşmelerini uzatmadığı mahir ağva ve yunus emre sonsırma. yunus, mahir ve muhaymin'in bu sene beklentimden iyi oynadığı maçlar var haklarını yiyemem. tabii bu oyunculara gittiğimiz zamanlardaki boşta olan türk oyunculara bakınca bu oyuncular çok kötü kalıyor. daha iyilerine gitmek varken gitmedik.

    yerlilerden parayı kıstık belki yabancılara harcarız parayı diye düşünürken yabancı konusunda da iyi tercihler yapmadık. performansı düşüşte olan angelo caloiaro'ya, son sezonunu sakat geçirmiş 34'lük kurşun asker raymar morgan'a, euroleague takımlarının rotasyon oyuncusu olan jehyve floyd'a, sezon başı kampında iyi performansı ile beni sevindiren aynı zamanda yanılmama sebep olan ne idiği belirsiz braian angola'ya ve oyun zekası düşük olan ama takımda beğendiğim tek transferimiz dylan ennis'e gittik.

    sezon öncesi röportajında turgay zeytingöz "sezon başında takıma ekleme yapmayız, sezon ortasında fırsat transferi olabilir" tarzında bir şey demişti. daha 5 resmi maç oynanmışken takıma ian hummer'ı kattık. aynı röportajında "almak isteyip de alamadığımız tek isim buğrahan tuncer" demişti. sanki bu takıma buğrahan eklense tüm sorunlarımız çözülürmüş gibi düşünmesi benim canımı sıktı. takıma daha iyi bir uzun, net bir şutör, iyi bir organizatör gerekirken bizim isteyip de alamadığımız tek isim buğrahan'mış.

    ortada büyük bir plansızlık var gibi duruyor. artık bu kulüp yönetiminden mi kaynaklı yoksa profesyonellerden mi kaynaklı bilmiyorum.

    geçen sene seçim dolayısıyla daha zor bir zamanda hem yerli hem de yabancı yönünden daha güçlü bir kadro kurmuştuk. o kadroya devaughn akoon-purcell'in sakatlığı sonrası eklenen isaiah canaan ile de bambaşka bir takım olmuştuk. orada tutmuş bir 3 skorer kısalı yapı varken neden 180 derece tersini tercih ettik anlamıyorum.

    edit: oynanılan resmi maç sayısı düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın