• 37
    son zamanlarda inanılmaz bir fener yapılanması gerçekleşmiş ekşi çöplüğünde epey bir azınlık konumuna gelmiş renkdaşlarım.

    bu grupta bir zamanlar ben de vardım. 1-2 sene evvel benzeri binlerce mesaj atıldığı gibi, küfür içermeyen ancak rakip taraftarla ilgili alay içeren bir entrym sebebiyle uçuruldum. şimdi zaman zaman spor başlığını filtreden kaldırarak gündemi takip ediyorum.

    debe'yi kontrol ederseniz her gün mutlaka bir fener güzellemesi bulunuyor. bir gün jesus futbol tanrısı ilan ediliyor, diğer gün irfancan uçuyor öbür gün altay kaçıyor.. galatarasay maçının olduğu günler bile mutlaka futbol debe'leri fener güzellemesi içeriyor. bunun ana sebebi futbol başlıklarına yazan taraftar kesiminden bizleri ivedilikle ayıklamaları. şu gün erden timur başlığına girin veya gündeme yönelik herhangi bir açıklmamıza dair başlığa girin bize hakaret ve alay içeren entry'ler ile dolu olduğunu göreceksiniz.

    hala daha yazan bir renkdaşım varsa kendisinden ricam bir başlık açsın. kör göze parmak sokmak olacak ama sistematik bir şekilde fener yapılanmamasının tamamlandığını yazsın.

    sosyal medya, havuz medyası, tff, mhk osu busu çok ezildik kendimizden birkaç milyon eksik olan bu azınlık gruba. bu sözlükte bile sayıları artıyor. yakında takımımı korumak, yapılan aşağılık düşmanlıklara karşı bir şeyler yazmaya bile korkacağım muhtemelen. "sus, biz top oynamıyoruz. hakemi, tff'yi, onu bunu hepsini yenmemiz lazım" diye sindirileceğim. hoş şimdi de öyle ama gitgide artmaya devam edecek gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın