• 1794
    işine özenmeyen "sosyal medya uzmanları" tarafından yönetilen bir hesap.

    transfer döneminde uçak gönderisi paylaşırken bunu türkiye cumhuriyeti ve kktc sınırları yanlış çizilmiş bir harita üzerinden yapmışlardı ve bir gün sonrasında o paylaşımı kaldırmak zorunda kalmışlardı.

    bugün paylaşılan istatistiklerde de yine işine özenmeyen uzmanlarımız "şov" yapmış. opta'dan alındığı söylenen verilerle opta'nın paylaştığı veriler tutmuyor. işin komik yanı, opta'nın türkiye hesabı verilerin doğru halini tekrardan retweet etmiş.

    kusura bakmayın ama bir hesap yönetmek sadece taraftar topluluğunu gazlamaktan ibaret değildir. şu kısacık dönem içinde iki tane özenilmeyen işin ortaya çıkması bence galatasaray gibi bir kulüp için rezalet ötesi bir durum. sen milyonlara hitap ediyorsun. paylaştığın her şeyi milyonlara hitap eden bir kulüp için paylaşıyorsun.

    burada şuna dikkat çekiyorum. bahsedilen iki paylaşım da gündem oluşturmak için özenle hazırlanması gereken paylaşımlar. özenle yapılması gereken işler. "aa yanlış yapmışız ya" diyip geri vitese takılmaması gereken şeyler.
    yani burger king reklamı veya antrenman fotoğrafı veya herhangi bir sıradan paylaşım değil. ikisi de gündem yaratma paylaşımı. ikisinde de özen olmalı.

    harita olayı silinmişti ama bu sefer bahsi geçen twitler:
    https://twitter.com/.../1583127686896943107
    https://twitter.com/.../1582087464897765376
App Store'dan indirin Google Play'den alın