resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1597
    19 ekim 2022 galatasaray kastamonuspor maçında iyi performans vermiş futbolcumuz.

    maç, forma giyen futbolcuların performanslarına uzun vadeli yorum yapabileceğiniz cinsten kıstas bir maç değildi. sezonu kötü geçiren bir 2. lig takımıyla, 30 bin kişilik taraftar desteği arkanızdayken oynamak pek de zor olmasa gerek.

    yetenek için olmadığı kadar profesyonellik konusunda çok ciddi bir kıstastı bu maç. berkan kutlu da bu konuda leo dubois ile birlikte her zamanki gibi işin zirvesindeydi. skor 6-0’ken bile arkadaşlarını uyaran, ayağını toptan vücudunu rakipten kaçırmayan, elinden geldiğince çabalayan bir berkan kutlu vardı yine.

    6 numarada, taylan antalyalı ile ikilide, sol içte, sol önde ve potansiyel olarak sol bekte. nerede oynarsa oynasın sahada her şeyini rakip ayırt etmeden ortaya koyuyor. daha önceden de söyledim, çok geç profesyonel olan ama inanılmaz iş ahlakıyla her sezon bu dezavantajını kapatan bir isim.

    aynı zamanda türk futbol izleyicisinin ve galatasaray taraftarının pek de hoşlanmayacağı; desteğini esirgeyeceği isimlerden. bu hem sahada takıma katabildiklerinin pek de görünür olmayışından hem de cvsinden kaynaklı.

    geldiği günden beri kişisel olarak takımda daha fazla içten ısındığım herhangi bir futbolcu olmadı. belki yapbozdaki eksik parçayı tamamlar, belki kulübede beklemeye devam eder. karar okan hoca’nın. fakat aidiyeti, azmi, iş ahlakı, yeteneğinin maksimumunu sahaya yansıtmasıyla benim gönlüm kendisinden hep razı. dilerim bizimle uzun ve güzel bir kariyeri olur ve bu maç kendisi için bir seviyede kader maçı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın