• 168
    geçen sene bu zamanlar tff 1. ligin 16. sırasındaki denizlispor’a elendiğimizi düşününce rakibimizi küçümseyerek kendi futbolumuzu değerlendirmemek gerektiğini hatırlatarak başlayalım ilk yarı değerlendirmesine.

    izlemek istediğim futbolculardan yusuf beklentimin bir tık altında, sanırım bu biraz da yıldızlaşacağını düşünmemizden kaynaklı. ross ise ilk maçı olmasına, heyecanına vermek istiyorum ama çok yetersiz göründü gözüme. diğer futbolcular beklediğim gibiydi ilk yarıda. gomis’in gereksizliği konusundaki maç başı kanaatim devam ederken, berkan’ın da standardının üzerinde olmasına sevindiğimi ifade etmeliyim.

    rakibi küçümsemeden, bu maçta oynamayı aşağılanma görmeden veya kompleks yapmadan, presli, mücadeleci, yeteneklerini sergilemeye çalışan bir görüntü ortaya koyuyor takım. elbette çoğu oyuncu ilk defa bir arada resmî maça çıkıyor, bu dezavantajın çok sistemli bir oyun ortaya çıkmasına mani olduğunu unutmadan, tek tek bireysel performansları izlemeye devam edelim bakalım ikinci yarıda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın