• 167
    ilk yari tamamen ustunlugumuzle gecildi ve pek endise edildigi gibi bir goruntu ortaya cikmadi. aslinda ilk 10-15 dakikadaki goruntumuz iyi degildi, cok basit pas hatalari, savunmada sakarliklar, ustune seferovic'in kale agzindan gol kacirmasi iyiye isaret degildi, ama sonrasinda biraz da sans yardimiyla attigimiz gol rakibin konsantrasyonunu da bozdu ve ustuste pozisyonlar bulmaya basladik, oyuncularimiz da net bir sekilde istahlandi. sezon basindan beri cekilen gol kisirligini atmak istercesine herkes gol bulma hirsinda oynuyor.

    yine de eksiklerimizden konusacak olursak, su cizgiye indigimizde neden bu kadar isabetsiz ortalar veya kararlar veriyoruz anlayamiyorum. boey-yunus-kerem-pva'dan sikayetciyiz zaten, yusuf ve rachica da bugun ayni goruntuyu verdi. sadece dubois iyi ortalar acabiliyor. onun iyi ortasinda da musait pozisyonu sergio atamadi, rachica'nin ortasini da seferovic harcadi. biri olsa biri olmuyor resmen, devre sonunda da yusuf cok iyi getirdi dogru yere cikardi, gomis sacmaladi ve yanlis yere hareketlendi. kale onundeki bu beceri sikintimiz can sikiyor. yusuf ve rachica etkili gozukse de bir seyler eksik kaldi, ozellikle top kontrollerini begenmedim, daha yumusak bilekleri var bu oyuncularin ama bunun zitti top kontrolleri yaptilar, belki zeminle alakalidir.

    gomis-seferovic ikilisini sevmiyorum, seferovic golden sonra isteklendi, ama uyumsuz bir ikili bunlar. attigimiz ilk golde de gomis'in hakkini vermek lazim. biz zaten genel anlamda bariz olani oynayan bir takimiz, nereye pas atacagimiz, nereye pres yapacagimizi cok belli ediyoruz. bu ezberi bozan bir sergio var, bazen de gomis yapiyor. golde de normalde ordaki oyuncumuz topu onune kontrol etmeye calisip savunma oyuncusuna avantaj yaratir, gomis terse vucut dondurerek bos alana guzel tasidi topu. ufak ama onemli bir detay. ikinci golde de berkan'in asisti cok iyiydi, kotu basladi ama iyi oynuyor bugun.

    savunma ikilimizi test edecek bir mac degil ama olumsuz bir izlenim yaratmadilar, ross'u ilk defa izliyoruz, emin zaten iyi bir alternatif olacagini ispatliyor. kendi adima okan ve pva'dan rahatsizim, bugun de iyi bir goruntu vermiyorlar. rakibin ofsayt olan golunde dahi okan yetersizligini gosterdi, insallah isimiz dusmez sezon icinde kendisine...
App Store'dan indirin Google Play'den alın