• 157
    ne zamandir kendileriyle alakalı düşüncelerimi dile getirmeyi istediğim youtube kanalı.

    ne kadar oldu hatırlamıyorum ama sanırım ilk videoları fatih terim ile alakalıydı. rastlantı eseri bir karsilasmadan yola çıkıp hocayla alakalı esaslı bir video yayınlayarak yayın hayatlarına benim icin merhaba demis oldular zira oncesinde bildigim bir kanal degildi kendileri.

    aradan gecen bir kaç yıllık sure zarfında yayinladiklari icerikleri firsatim oldukça takip etmeye calistim. isim gereği medyanın artık dijitale tamamen döneceğini öngörmüş bu minvalde gelişmekte olan kanalları takibime almistim. aralarında beğendiklerim de oldu beğenmediklerim de... fakat verilen emeğe saygı duyarak takip ettim hep. son olarak gundeme geldikleri 'topun olmadıgı yer' icerigi de uzerinde çokça düşünülmüş, emek harcanmış islerden biri. spor yayinciliginin arka odalarında sürekli konuşulmasına rağmen kimsenin bu toplara girmeyi ikna edemediği bir ise kalkışarak ve hatta bunu 'pazarlamayi' da başararak kaliteli bir is ortaya koydular. kendilerini tebrik ederim. fakat, sanırım, ali can ve arkadaşları uzerlerine yapistigini düşündükleri 'galatasaraylı' etiketinden mazur olacaklar ki videolarındaki galatasaray eleştirilerinde gözlerini daldan budaktan sakınmadan hareket ediyorlar.

    yunus ve kerem icin adanademirspor maçından sonra ben de 2 tivit yumurtladım. pişman degilim, fikrimin arkasındayım. çünkü benim kitleleri etkilemek gibi bir durumum yok. kendi kendime yazar söyler kenara çekilirim. bir kaç 'fenomen' arkadasimin disinda pek kimselerin dikkatini çekmez, yoluma devam ederim.

    ama yayıncı sorumluluğu bir baska... bir yayinci olarak herkesi ayni oranda eleştirmeyi başaramazsan turgay demir olursun mesela... olmak istedikleri seyin bu oldugunu pek sanmıyorum. demem o ki sarkastik yaklaşımlarla, yer yer konuyu ajite ederek bir eleştiri getiriyorsan bunu her takim ve her takim oyuncusu icin benzer sekilde yapmalısın. 'ama sen willian arão yorumlarimizi görmüyor musun?' diye sorabilir mesela alican. o halde benzeri olduğunu düşündüğü yorumları ardi ardına izleyin ondan sonra görelim bakalım ne düşünüyorsunuz. videoların editinde mutlaka bir metin uzerinden hareket ediliyor olması lazım. bu metinlerin ise yine alican tarafından kaleme alindigini düşünüyorum; o halde alican'in kalemi kerem ve yunus'a gelince pek bir keskin...

    bir de alican... söylesene modern futboldan anlamayan bir adam seni nasıl futbola aşık etti... bir anlat hele de arkasini sonra sorayım...

    neyse alican... ciktigin tribunleri diger tribunler ile karistirma bence...
App Store'dan indirin Google Play'den alın