• 37
    10 hafta oldu, yönetimden henüz bir açıklama bir ültimatom yayınlanmadı.
    beinsports'a en çok rating ve en çok parayı kazandıran galatasaray maçlarıymış. böyle bir gücümüz varken galatasaray yönetiminden çıt çıkmadı.

    biz bizi temsil edecek yürekli yöneticiler arıyoruz, sen takıma ronaldo, messi, neymar getirsen ne olacak hakemler seni öyle bir madara eder ki puan alamadan sezonu bitirirsin.

    bu lafım da taraftara; hakemi de yenmek diye bir durum yok! önceden 3 hakem vardı onlarla uğraşıyorduk, şimdi 3 sahada 2 riva var merkezinde toplam 5 hakem var. bunların hepsi bizi açık açık doğrama niyetinde. bu adamlar sahada futbolunu mu oynayacak, hakemin kararlarıyla mı uğraşacak? gerekirse algı yapacaklar bir tane de galatasaraylı bülent uslu çıkartacaklar.
    ne hikmetse bize verilen hakemler hep aynı, ama bizim galatasaraylı muhabirler sadece cık cık yaparak ayıplıyor başka bir şey yok.

    arda kardeşler'in 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında ilk 5 dakikada aleyhimize verdiği fauller niyetini apaçık belli ediyordu zaten. bunu kör göze parmak şeklinde göstermeye gerek yok. eğer lig böyle oynanacaksa biz hiç yormayalım sizi. çekilelim ligden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın