• 109
    cok tehlikeli ve kanimizi emen bir mecradir.
    anonim hesaplarindan tutun da parali troll hesaplarina kadar camiamiza cok buyuk zararlar vermektedir.
    futbolcularimiza edilen kufurler ve sonrasinda oyuncularin ve ailelerinin yasadigi problemler ne cabuk unutuldu?
    kesinlikle anonim hesaplar yasaklanmadan ve insanlar bunun bir spor oldugunu unutmadan bize rahat olmayacaktir.
    sosyal medyada alevlenen, sonrasinda stadyumlarda ismi haykirilan futbolcular transfer edildi bu baskidan dolayi.
    toplumu bilinclenmemis ve manuplasyon, algi bagimlisi olan ulkelerin hepsinde bu sorun kacinilmaz olur zaten. dunya nufusunun cogalmasi ile birlikte meydana gelen kaliteli besin alma ve kaliteli egitim gorme kitligi ile birlikte insanligin geldigi nokta ortadayken, topluluklarin fikirlerinden iyi bir sey cikma ihtimali cok cok azalmisken, buradan zarar gormeme ihtimali yoktur.

    kendimi de dahil ederek soyluyorum; 70-80 senelik omrumuzun oldugu dunyada bizden cok daha fazla omru olacak ve yuzlerce yil faaliyet gosterecek kurumlara bu kadar mudahil olup, sonrasinda en sucsuzu kendin gibi gostermek hic adil degil. sen bu takimi tutuyorsun diye malzemecisinden, futbolcusunun saha icindeki bir saniyelik mimiğini bile kafana gore linc malzemesi yapma hakkin olmamali.

    sosyal medya vasitasiyla bir teknik direktorun kulube gelmesi gerektigini bin kez yazip, baska bir hocanin dusunulmesinin aptallik oldugunu her yerde soyleyip hashtagler actiktan sonra iki uc ay icinde istifalar veya yeni teknik direktor isimleri yazmak bana pek normal gelmiyor.

    masum degiliz hic birimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın