• 32
    selçuk dereli'nin yıldızlaştığı 7 şubat 2009 galatasaray kayserispor maçı sonrası kulübün yayınladığı bildirinin son satırında yazan ifade. bildirinin yayınlanmasını takip eden gün düzenlenen ülke çapında yürüyüşlerde, son iyi günlerini yaşan tribünün bir tezahüratına konu olmuştu. bu tezahürat 2022 yılı bitmek üzereyken hala daha her hakem hatasından sonra galatasaray tribünlerinde söylenmektedir. üstelik branş farketmeksizin yapılır bu.

    kimse her hakem hatasında taraftar sahaya insin ya da hakemin kafasını yarsın demiyor elbette ama hakiki tepki tezahüratlarını sansürlemek için "ceza almaması garanti" olan bu modası ve gündemi geçmiş olan tezahüratın girilip durması çoğu zaman hataların kendisinden çok daha fazla can acıtıyor.

    çok dikkat edilmese de bugün "hep mıymıy tezahürat yapıyor" denen ultraslan'ın ezelden beri aynı "playlist" ile gitmesinin altındaki asıl sebep kulüp, federasyon ve bizzat devletin tribünlerden gelebilecek anlık bir tepkinin önüne geçilmesi yönündeki hem tehdit hem teşvikidir...

    ulan zaten passolig var, zaten 6222 var, zaten sosyal medya yasası geçmese de uygulamada var.

    bırakın da insanlar iki düdükle maçı alıp rakip takıma veren bu insan kılıklılara bari iki kelime gönlünce edebilsin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın