• 173
    özellikle dördüncü fatih terim döneminin sona erme sürecinde yaşananlar sonrası, bir sabah uyandığımızda sosyal medya diye bir şey hayattan silinmediği taktirde, hoca hayatta olduğu sürece bir tehdit olarak hayatımızda yer alacak olan dönem. dördüncü fatih terim dönemi biterken sosyal medya üzerinden oluşan kamuoyu, bazı kişilerin/hesapların oynadığı rol, torrent'in daha gelmeden florya'da küfürlerle karşılanmasına kadar giden kışkırtıcı tavırlar ve tüm bunların sonucu olarak yaşanan kamplaşma bizi bu noktaya getirmiş durumdadır.

    entry tarihi itibarı ile bu dakikada bir sihirli değnek florya'nın duvarına değse, dünyanın en iyi teknik direktörü ve dünyanın en iyi kadrosu gelse, hatta ve hatta sayısız başarılar da elde etse, en olmadık yerde bir beşinci fatih terim dönemi mırıldanması duyulmayacağının garantisi yoktur.

    ali koç sonrası fonlanarak palazlanan galatasaraylı görünümlü hesaplar ve bizim gelen-giden yönetimlerin galatasaray'ı değil de kendilerini savunmak için besleyip büyüttüğü fenomenlerin bizi getirdiği nokta budur. bu internetteki kullanıcı profilinden ziyade "ana akım" haline getirilmiş tiplemelerin açtığı yolla ilgilidir. seçim zamanı ada'da bir tabak yemek iki kadeh içki bir de "dolu dolu" selfie karşılığı aday yönetim güzelleyen, seçim sonrası rüzgarı kaybetmemek adına(!) kazanan yönetime hiç sallamamış gibi yanlayan, birkaç hafta sonra seçim öncesi yediği yemeğin karşılığı istenince sinsi sinsi dinamit döşeyenlerin bizi getirdiği yerdir.

    sosyal medyanın bir camiayı nerelere getirebileceğine dair hemen dibimizde çok acıklı bir örnek olan fenerbahçe varken, ders çıkarmak yerine ondan daha beter bir sosyal medya profili ve kamuoyu oluşturmayı başardık.

    allah bu kulübün ve camianın yardımcısı olsun. 2006 mucizesi gibi bir mucize olmazsa buradan biraz zor toparlanırız gibi görünüyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın