• 34
    15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında da devam etmiştir.

    maçın daha henüz 30. saniyesinde icardi'nin şutu ceza alanı içerisindeki rakip oyuncunun eline çarpıyor. birçok yorumcu işine gelen açıyla baktığı için oyuncunun sol eline çarptığını söyleyerek penaltı değil diyor ama o pozisyonun kale arkası görüntüsünü 0.5x ile oynatınca net olarak sağ elle blokladığı görülüyor. top dirsek kemiğine geldiği içinde hızını kaybetmiş ve sekmişti. dolayısıyla net penaltımız güme gitmiş.

    kayserispor'un ilk golünde de sacha boey'e faul yapıldı. boey hızla topa vurmak isterken, onun arkasında kalan gavranovic ayağını koyuyor ve boey'in topa vurmasını engelliyor. tehlikeli bir hareket yaptığı içinde golün iptal edilmesi gerekiyordu ama söz konusu galatasaray olunca güle oynaya golü verdiler. rakip eğer galatasaray değil de, fenerbahçe veya beşiktaş olsaydı, o gol %100 iptal edilirdi. tam tersi o golü biz atmış olsaydık, yine %100 iptal edilirdi.

    barış alper'in elle attığı gol tartışılır hani ona bir şey diyemiyorum ama maçın daha 30. dakikalarında falan bizim aleyhimize skora net bir şekilde kasıtlı olarak hata yapılması inanılmaz derecede sinirimi bozuyor. evet kötüydük, evet berbat oynadık, okan hoca oyunu okuyamadı ona da evet ama be kardeşim bu kadar doğranmada yetti artık ya. fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor gibi rakiplerimizin penaltı sayıları 3 ila 5 arasında iken, bizim sadece 1'dir! verilmeyen penaltılarımız ise en az 3 tanedir. bunun yanında lehimize hiçbir şekilde var'a gidilmiyor ve sabrımızı taşıracak kararlar veriliyor.

    tekrar söylüyorum, gerek teknik direktör, gerekse de oyuncu grubu olarak kötü oynadık ama bu hakemlerin adaletli kararlar vermesinin önünde engel değildir. maçtan sonra başta okan hoca olmak üzere birçok kişiyi haklı olarak eleştirdik ama enerjimizi biraz da olsa hakemlere de vermenin zamanı geldi de geçiyor bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın