resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1038
    her hafta psg'de 11'de başlayan ve takır takır gol atan icardi'yi fm'de bile galatasaray'a transfer edemezsiniz.
    elinizde 37 yaşında gomis, kaleye şut çekmekten korkup ofsayttaki arkadaşına bile pas atamayan seferoviç ve yine yaşı geçmiş mertens var.
    icardi takıma geleli daha 3 maç olmuş. bu 3 maçın birinde sonradan oyuna girmiş, bir maçı sakatlığı sebebiyle pas geçmiş, son maçını da 11 de çıkıp takımın komple kötü olduğu maçta oynadı. bu oynadığı içi maçtan birinde rakibine kendi kalesine gol attırdı, diğerinde yoktan vurduğu şut elle kesildi ve penaltı verilmedi.
    keşke psg'ye formdan düşen oyuncularını oynatıp diri bir şekilde geri yollasak. futbol kaliteli ayaklarla oynanır. sen icardi'yi parlatıp geri yolladığında yarın başka bir formu düşen klas oyuncu getirebilirsin.
    paran varsa git al icardi orada. yoksa da kiralayacaksın. oynatıp faydalanmaya çalışacaksın.
    icardi oynamazsa yerine rakip yorgunken oyuna son 30 dakika alıp faydalanabileceğin gomisi mi, benfica'nın belki idmanlara bile çıkartmayacağı seferovic'i mi yoksa yaşından dolayı verebilecekleri kısıtlı ve en fazla opsiyonuyla birlikte 1 sene daha oynayabilecek mertens'i mi 11 de başlatacağız.

    medya bi taraftan özel hayatıyla vursun galatasaray taraftarı da buna çanak tutup daha 2 maç sahaya çıkmış oyuncuyu teneke bağlayıp yollasın. kimsenin neyi yapıp yapamayacağını söylemek bana düşmez ancak böyle bir tüketim şekli yok onu söylemek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın