• 472
    takımın tamamının döküldüğü bir maç oldu. takım olarak bu kadar kötüyken oyuncuların bireysel performansı üzerinden maçı okumamak lazım. 2-0'dan sonra kendi bölgesinde kümelenen kayserispor bizi sürekli kenar ortalarına zorladı ve istediğini aldı. bu takıma doğru düzgün pozisyon üretemeden yenildik. ön alan oyuncularımız topsuz oyunda hiç tepki veremedi. mertens, mata ve icardi ile ön alanda preste çok yetersiz kaldılar ve statik oyun çıkardılar. hal böyle olunca tüm yük torreira ve midtjsö'ye kaldı, bu ikili de bugün çok kötüydü.
    takım boyu çok uzun kaldı ve hatlar arası devasa mesafeler kalınca oraları mensah ile sürekli işlediler.

    mertens-kazımcan ikilisinin ramazan-onur'la eşleşmesi bayağı problem yaşattı. mertens hiç dönemedi, takım olarak sol taraftan sürekli hücum yemek zorunda kaldık. kayserispor bugün geriden pasla çıkarken en rahat maçlarından birini oynamıştır aman aman bir baskı görmeden rahatça pasla ve bazen topla alan katederek birinci bölgeyi çok rahat geçtiler bunun sonucunda sürekli geçiş hücumları yiyen ve merkez ortasahası delik deşik olan bir galatasaray vardı.

    bundan önceki deplasmanlarda çok üretken olamayan fakat derinde iyi savunma yapan ve rakibin hızlı hücumlarına engel olma konusunda gayet iş yapan takım vardı bugün geçmiş maçlarla hiç alakamız yoktu. açık ara oynadığımız en kötü maç oldu. ne rakibi bozabildik ne de oyunu olgunlaştırabildik.

    okan hocanın unutmaması gereken bir konu var; fizik kalite ile teknik kalitenin dengesini sağlaması. bugün teknik kapasitesi üst seviye fakat savunma yükü getiren oyuncuların ağırlıklı onbir tercih etmesi takımın dengesini bozmuş oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın