• 15549
    çok tehlikeli bir mecra...

    15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçı'ndaki kötü oyun ve skordan sonra inanılmaz bir yere dönüştü. âdeta takım kaybetsin de içimizdeki nefreti kusalım diye bekleyenler varmış. 9 uncu haftası oynanan ligde ilk mağlubiyetini aldı diye bir takım ve hocası bu kadar acımasızca ve saçma şekilde yerin dibine sokuluyorsa başka bir teşhis yapılamaz. hocayı istifaya çağıranlar, oyunculara ne diyeceğini bilemeyenler...

    birisi ilk cümleyi kuruyor ardından sanki anlaşılmışcasına aynı şeyler yazılıyor; okan hoca sosyal medyadaki taraftarlara uyarak kadro kurmuş, bu hocadan olmazmış, takım ilk haftadan beri kötüymüş vs. vs... birincisi, kerem ve yunus'un yeterince katkı veremediklerini görmek ve başka şeyler denemek için guardiola olmaya gerek yok. yerlerine başka yerli oyuncu oynatmak kadar doğal bir şey de yok. orta sahada yerli oynatmak için sebep yokken geriye kazım can ve barış alper'den başka seçenek var mı? o da yok.

    ikincisi istifa meselesi. bunu istemek veya dile getirmek elbette bir düşünce ve fikir özgürlüğü ama sebep meşru olmadıkça ortamı germekten başka açıklaması yok. bunu, bu kadar erken ve sırf bir maç kötü oynadı diye söylemek için önce el vicdana konulur. siz futboldan ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama galatasaray bu sezon her şeyi doğru yapmıyor olsa da birçok şeyi "iyi" yapıyor. son kayseri maçı hariç oynadığı tüm maçlarda oyunun hakimiydi. defanstan topla çıkmada sorun var, 1- 2 oyuncu bir türlü oturmamış olabilir, yeterince kolay gol de atamıyoruz ama asla takım iyi değil denilemez.

    gerçekten bazıları var ki ne yaparsan yap, ne kadar iyi olursan ol beğenmiyor. belki inadına yapılıyor ya da dikkat çekmek isteniliyor veya kişisel husumetler var. bilemiyorum ama bu galatasaray taraftarı kadar karamsar bir topluluk daha yok. bir maç kaybedildi diye öleceksek bırakalım gidelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın