• 466
    kötü oynasak da puan ya da puanlar alma şansınızın elimizden alındığı diğer bir maç. rakiplerimize izin var bunun için. bize yok.

    bu maçın 1-2 bitmesi ve kazanmamız adaletli yönetim sonucu olasıydı. ama adaletli yönetim yoktu. ilk golde faul verilseydi ve iptal edilseydi ikinci golü yemeyebilirdik. çok kolay dağıldık. her şeyi geçtim birkaç futbolcumuz hariç geri kalan hepsi sanki bir hafta maç yapmayınca futbolu unutmuş. bir de biz bu futbolculara niye bu kadar para veriyoruz yahu? 100-200 bin alan oyuncuların yapabildiklerini yapamıyorlar son vuruşta. attığımız gollerse illa bir yerlere çarpacak öyle. son anlarda abdülkerim'in kaçırdığının çok çok daha zorlarının kaleye atıldığını türkiye kupası maçlarında 3. lig takımı oyuncularından gördüm kaç kez.

    hakemlerle ilgilenilmesi gerek ancak takım unutulmamalı. sanki takım oyuncuları kendilerine göre doğaçlama yaparak oynuyor ve teknik kadronun planı yok gibi. ya da planları var ama kimsenin umursadığı yok. hücumlarda çok belli oyuncular kafalarına göre oynuyor. yine de sadece pas şiddetini bile doğru ayarlayabilseler bu maç farklı olurdu. paslar evlere şenlikti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın