• 704
    --- alıntı ---
    @(#research@comperioworld.com)

    değerli galatasaraylı,

    galatasaray’ın yeni yuvası türk telekom arena’da yeralan kombine biletler kısa bir süre içerisinde satışa sunulacak. biletler satışa sunulmadan önce, galatasaray spor kulübü ısg firmasına ait projelerin araştırma kısmını yürüten comperio research ile anlaşarak, galatasaray taraftarları ile yapılacak bir anket çalışması hazırladı. yapılacak olan bu anket ile galatasaray taraftarlarının, satışa sunulacak olan bilet paketleriyle ilgili özellikler hakkında söz sahibi olabileceklerini bildirmekten mutluluk duyarız.

    anketimize zaman ayırarak size yöneltilen sorular hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. ankete katılan kişiler arasında yapılacak çekilişle belirlenecek bir talihlinin imzalı galatasaray forması kazanacağını belirtmekten mutluluk duyarız. herhangi bir sorunuz olması durumunda e-posta yolu ile bizimle bağlantıya geçebilirsiniz. size en kısa süre içerisinde geri dönmeye çalışacağız.

    saygılarımızla,

    comperio research

    --- alıntı ---

    stadımız hakkında kombine kombinasyonları ile ilgili araştırma-anket içeren bir mail aldım,aslantepenin için anlaşılan ısg marketing firmasının iş ortağı imiş bu anketi düzenleyen firma...ne iştir bilemedim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın