resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 994
    artık oynadığı takıma, ve o takımın taraftarına bir şeyler göstermesi gereken oyuncu. geldiğinde hepimiz sevindik, özel hayatı da kendisini ilgilendirir isterse eşiyle iki defa ayrılıp tekrar evlensinler ancak hiçbir şey oynamadan, sahada hiçbir şey vermeden kafasına göre bir arjantin bir milano takılıp sosyal medyadan saçma sapan paylaşımlar yapıp keyfince hayatına devam etmesi bu takıma saygısızlık. galatasaray'a gelen hiçbir oyuncu galatasaray'dan büyük değil. kendisinden beklentimiz çıkıp tek başına ligi alması değil, geldiği takıma saygısını gösterip sahada elinden geleni yapması. şu ana kadar bunun tam tersi işler yaptı.

    bu sezon takımımızın en büyük sıkıntısı girdiği pozisyonları değerlendiremesi, kendisi bunun tam ilacı olacak bir oyuncu ama kafasını saha haricinde her şeye verdiği için henüz hiçbir verim alabilmis değiliz. ligin üçte biri geride kaldı, ne zaman form tutacak ne zaman oynayacak göreceğiz.

    linclemek değil derdim, çıksın işini yapsın istiyorum. umarım sahada gerekli cevabı hepimize vermeye başlar yoksa işimiz zor bu sezon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın