resim
Kazımcan Karataş
Takım:Orenburg
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 226
    kazımcan ya da diğer genç oyuncuların fiziksel gelişim için yaptıkları antrenmanların yoğunluğu maç temposu içerisindeki oyunculardan farklı olabiliyor.
    antrenmanları izlemiyorum takip etmiyorum ancak okan hoca gençlere fiziği güçlensin diye daha yoğun antrenman yaptırıp pestilini çıkartıyorsa da haftasonu maçta oynatmaması da doğal. zira o kondisyonla sahaya çıkarlarsa da taraftardan "ulan kendini gösterme şansı ayağına gelmiş ama sen ayakta bile duramıyorsun diye" bol küfür yerler.

    ayrıca bu çocuk yılların sol beki değil. teori eksikliği de var ve bunu maç deneyiminden önce antrenmanlarda kapatmaya başlaması lazım. antrenmanlarda belli bir olgunluğa gelince maç deneyimi de üzerine eklenecektir. kupa maçı trafiği başlayana kadar antrenmanlarda çabalaması yeterli. çift kale maçta karşısında sacha boey ve yunus/yusuf/rashica falan var. onlara karşı bihakkın sol kanadı savunsun bindirme yapsın gelişimi için şimdilik yeter de artar bile ama ilk 11'e yazılacak oyuncu mu. hayır şu aşamada kesinlikle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın