resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1575
    12 ekim 2022 barcelona inter maçında müthiş oyununu bir de asistle süslemiş yıldız futbolcu.

    hakan dün tam anlamıyla brozovic’in bölgesinde ve görevinde oynadı, gayet iyi bir performans ortaya koydu. inter taraftarı milan’a teşekkür ediyor dünkü maçtan sonra. hakan’ın meziyetleri belli fakat dün merkezi de defansif anlamda çok iyi savundu. bu pek alışık olmadığımız bir yönüydü. baya baya defansı sağlam regista gibiydi.

    bizim türk medyasından birkaç isim yine “milli takımda oynamıyor hebelehübele” tarzı bir şeyler yazmış. hakan’ın her iyi oyunundan sonra böyle saçma yorumlar yapan beşiktaş muhabirleri türüyor. futbolu bu kadar az bilen seyirciye böyle medya mensupları layık zaten.

    adam keyfinden senin faroe adaları’na yenilen, zırt pırt hoca değiştirdiğin, menajer baskısıyla topçu çağırılan milli takımında oynamıyor. futbol bir takım oyunu değil çünkü. herkesi çalımlayıp kaleye gitmesi lazım. 40 metreden 90’a takması lazım. ayrıca milli takımda daha iyi oynayan bir türk futbolcu var mı ya? milli takımı neden kıstas alalım? şayet milli takımda iyi değilse de senin suçun. talimatla seçilen federasyonların, lobiyle gelen hocaların sistemsizliğinde lionel messi olsa ne fark eder?
App Store'dan indirin Google Play'den alın