• 1782
    bu aralar insanı düşünmeye iten hesap. “ben taraftarı olduğum bir spor kulübünü mü yoksa bir holdingi mi takip ediyorum?” sorusu sorduruyor insana.

    gün içinde bakarım ne paylaşmışız diye. nabza göre şerbet tadında günaydın temalı paylaşım ve antrenman fotoğrafları dışında tamamen reklam, imzalanan anlaşma, sponsor tanıtımı, başkanın vs açıklamaları.

    alo siz türkiye’nin en büyük spor kulübünün hesabını yönetiyorsunuz. yaklaşık 12 milyon takipçisi var. bu kulüp maç günleri dışında da varlığını sürdürüyor beyler. antrenmandan bir an, oynanan bir oyun, yaratıcı içerikler, dikkat çekici görseller, inceden nostalji rüzgarları... hiçbiri yok neredeyse.

    tabii ki sponsorla ilgili şeyler paylaşacaksınız ancak ara sıra(!) asıl mevzudan da bir şeyler paylaşsanız fena olmaz. düşünsene yabancı birisi bir giriyor hesaba 10 milyon takipçi var. paylaşımlara bir bakıyor “onunla anlaşma imzaladık, bu sponsor oldu, şununla sen de kazan...” başka bir şey yok. çok kötü görünüyor maalesef.

    ya saçma sapan bir kazanan takım paylaşımı, ya da kuru kuruya bir doğum günü mesajı. maalesef özel anlar dışında rezalet bir şekilde yönetiliyor. ne taraftar olarak bize ne de bir spor kulübü olarak dünyaya bir şey sunmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın