resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 865
    kariyerleri, isimleri karşılaştırmak istemem, allah çarpar ama geçen yıl halil dervişoğlu’na gol atamıyor diye taraftar çok yükleniyordu. halil asla kötü bir futbolcu değil ama tabela yapamayan forvet oyuncusu gitsin futsal oynasın kafasındayım her zaman. onun için taraftarın halil dervişoğlu eleştirileri 100% haklı.

    mertens’e bakıyorum, bizde şu ana kadar çok iyi oynadığı maçlar da oldu ama golcülük bakımından napoli tarihinde maradona’nın bile önünde olan birisinin şimdiye kadar tabelaya 1-2 gol ya da en olmadı 1-2 assist yazdırması beklenirdi. tamam, geride oynuyor ama 6 numara da oynamıyor. 8-10 karışımı bir bölgede oynuyor. çok koşuyor, mücadelesi de yaşına göre çok iyi ama skor olarak çok gerideyiz takımda. madem kendisinden gol bekleniyor, o zaman önde oynasın ama ben yine de okan buruk’un kendisinden gol beklentisi olduğunu sanmıyorum. kendisini bağlantı oyuncusu olarak kullanması okan buruk’un kararı gibi.

    bana göre artık mertens’i biraz dinlendirip yerine mata’yı yerleştirmek gerek. mata hem o bölgede daha iyi oynar, hem tam olarak o bölgenin oyuncusu, hem de asist yapma açısından mertens’den daha inceci.

    üstelik bu adamlar 34-35 yaşındalar. sadece ligde oynuyoruz diye posalarını çıkarmayalım bi zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın