• 6120
    bu sene ilk defa avrupa maçından sonra rotasyon yapmayan ve sonucunu gördüğümüz takım.

    oynadıkları oyun çok yüksek fizik ve mental güç isteyen bir oyun. önde baskı, sürekli tempo ve sürekli ileri oynamak göze hoş geliyor tabi ama bunu bütün seneye yaymanın da imkansıza yakın olduğu ortada.

    karagümrük gibi nispeten zayıf ve yumuşak bir takıma karşı bile çok zorlandılar. ilk defa 4 gün önceki kadronun neredeyse aynısı ile maça çıktılar ve sonuç ortada. bu seneki tek avantajları takımda büyük yıldızlar yok ama birbirine yakın 18-19 oyuncuları var bu da baskı-tempo oyunu oynamalarını mümkün kılıyor.

    bir de artık oyunları anadolu takımlarınca çözülmeye başlandı. hocalar artık farioli gibi paslaşa paslaşa çıkayım bunların ekmeğine yağ süreyim demiyor. atıyor ileriye 2 pırpır kanat forvet, ileride de varsa yine hızlı forvet yoksa da aklıyla oynayan, top dağıtabilen forvet. geride de hiç pasla çıkalım işine girmeden her topu kanatlara uzun atıyorlar, şu basit taktik bile yetiyor.

    jesus geldiğinden beri aynı görüşteyim, ligin açık ara en çok gol atan takım olarak bitirecekler ve belki de 103 gollük rekorlarını da kırabilirler bu sene. ama bu oyun geride kim min jae gibi hızlı ve süpürücü stoperler olmadan oynandığında sonuç ortada.

    bir de camia olarak o kadar kırılgınlar ki, daha şimdiden işler bu kadar iyi giderken bile altay-pedro'ya homurdanmalar başladı, 2 maç puan kaybında yine birbirine girer bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın