• 313
    çağlar söyüncü brendan rodgers’a ne yapti hic bilmiyorum ama wesley fofana’nin satildigi yerde, kendisinin oynamadigi sezon basindan* bu yana leicester city sadece bir mac kazandi (o da gelen gecenin yendigi nottingham forest fc) ve ligin acik ara en cok gol yiyen takimi. kaldi ki kaleci kasper schmeichel da sezon basinda ayrildi ve yerini cardiff fc’ten alex smithies ile doldurabilecekleri gibi bir yangiya dustuler. ne var ki takim savunma olarak dokuluyor.

    gol yeme sorunlarinin neden bu kadar muhim oldugu soyle anlatilabilir, leicster ligin en cok gol atan yedinci takimi ve kendisinden cok gol atan diger 4 takim ligin ilk 5 sirasinda yer aliyor. diger iki takim ise liverpool fc ve brentford fc.

    yani takimin gol atmak gibi bir sorunu yok. gol yemesi sorun ama brendan rodgers caglar’i hala dusunmuyor kadroda. savunma gobegindeki ikili de bir turlu oturmadi. bu yaz yapilan iki transferden biri olan wout faes sadece son 3 macta forma giyebildi, savunma gobeginin degismez oyuncusu ise 34 yasindaki jonny evans

    her firsatta teknik direktor gonderilmesine karsi olsam da bu sezon kume dusmek istemiyorlarasa en kisa surede brendan rodgers ile yollari ayirmasi gerek gibi duruyor. takimi kendine getirebilecek baska bir sok kalmadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın