• 67
    terim belgeselini hem yoğunluktan hem de bay geçeceğimiz hafta galatasaraysız kalmamak adına bugüne kadar beklettim. dolayısıyla bu seferkini terim ile geçireceğim bay haftasıdır.

    bunu bilen yakın çevrem geçici süre whatsapp'dan engel, mesajları sessize alma, aramaları bloklama işlerine şimdiden başladı. çünkü bir kaç gün şu moda dönüşeceğimi iyi biliyorlar*; http://gss.gs/FO8

    ek olarak 2020 başında çıkan salgının popülist ve fırsatçı kararlar yüzünden futbola etkisinin hala devam etmesidir. salgın sadece ligin son sıralarındaki takımları etkilemişçesine ligden düşmeyi kaldırdılar, hala temizlemeye çalışıyoruz etkilerini. ama durum bize has değil. kasımda dünya kupası oynatan sivri zekalı küresel futbol eliti, eylül ayına daha hala milli ara koyuyor. milli ara ve bay muhabbeti yüzünden galatasaray eylül - ekim arası 30 günde 1 tane resmi maça çıkmış olacak. o bir maçı da dünya kupası sonrasına falan alsalarmış keşke 30 gün devre arası kampı gibi takılırdı takım. nolacak bu kadar lakayt bir ortamda bir maç ertelemenin lafı mı olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın