resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1570
    neden kendisinin sol bek denenmek istediğini anlayamadığım oyuncumuz. birçok muhabir ve taraftar kendisini sol bekte görmek istiyor ama hangi özelliklerinin sol bek mevkisine uygun olduğunu söylemiyor. düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.

    -tempolu ve koşu kalitesi yüksek deniliyor. evet koşu mesafeleri hep yüksek ama bu tek başına bir şey ifade etmiyor. attığı sprint sayısı nedir mesela? önündeki koridoru sürekli işleyebilir mi ters kanadındaki boey gibi? sanmıyorum.
    -ilk kontrolü ve tekniği zaten vasat. hatta ilk kontrolü gerçekten kötü. nasıl olacak peki bu iş? sanki duvara pas atıyormuşuz gibi olacak bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. oyun kurulumunda da yeri olamayacak yani.
    -savunmadaki pozisyon bilgisi ne düzeyde? ayrıca fiziksel kapasite olarak bizim çok eleştirdiğimiz aanholt'dan daha mı iyi? bence değil.

    dolayısıyla benim kafama bu düşünce hiç yatmıyor. keşke inanılmaz bir dönüşüm geçirebilse ve sol bek olsa ama bunun deneneceği yer lig maçı olamaz. böyle bir riski göze alamayız. eğer risk alınacaksa altay'da bazen sol ön bazen sol bek oynayan en azından o koridoru kullanabilecek kazımcan üzerinden alınmalı. yetersiz olsa bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın