• 169
    kısa vadede 4. yıldızı alıp fenere üstünlük kurduğumuz, orta ve uzun vadede galatasaray genlerinden, kuruluş amacimizdan uzaklastigimiz sezon.
    4 yediğimiz bir şampiyonlar ligi maçından sonra burak yılmaz 'sampiyonlar ligi bizim için 2.planda. bu sezon amacımız 4.yildiz' tarzı bişeyler söylemişti. o açıklamalardan sonra burak'ın büyük tepki alacağını düşündüm ama kimse de 'hayırdır kardeşim, burası galatasaray' demedi.
    'sampiyonluk bizim için amaç değil araç' diyen yönetimlerden, yıldız kalıbına giren yönetime;
    ligi iplemeyim şampiyonlar ligi'nde 3 kişilik oynayan futbolculardan, lig bizim için daha önemli diyen futbolculara evrildik o sezon. maalesef bu arkasından takip eden sezonları da etkiledi.
    2000'lerde yorumcular arasında en çok dönen goygoy; 'bu galatasaraylı oyuncular avrupa'da bir başka kardeşim' idi.
    uefa kupasının kadıköy'de oynanacağı sezon, şampiyonlar ligi'nde steau'ya elendigimizin akşamı, başkan 'hedefimiz bu sezon kadıköy'de final' diyebiliyordu mesela.
    taraftara avrupa maçı mı? derbi maçı mı? diye sorsanız; vereceği cevap belliydi.
    2014-2015'ten sonra 2 yıl avrupa kupalarina gidemedik, 2 kez de avrupa ligi ön elemelerinde elenip eylül ayını bile göremedik. son 8 yıldaki en kayda değer başarımız geçen sezonki avrupa ligi son 16 turu!
    son yıllardaki kulübümüzün motorlarına bakalım; hedef23, ben23rsiz v.s
    tekrar özümüze, gerceklerimize dönmemiz için belki de en büyük görev yönetime (yani erden timur'a) düşüyor.
    'lig bizim için şampiyonlar ligi'ne giden bir amaç'
    'sampiyonluk bizim için başarı değil gereklilik' gibi söylemlerle bizi türkiye ligindeki kısır cekismeden çıkarıp yönümüzü avrupa'ya tekrar cevirecegini umuyuyorum erden timur'un. zaten son röportajındaki avrupa hakkındaki soylemleri de bunun
    göstergesiydi.
    yeniden avrupa maçı için derbilerde rotasyona giden galatasaray görebilmek ümidiyle....
App Store'dan indirin Google Play'den alın