resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 398
    avrupa'da ve ligde sürekli diğer takımları övüyor ve favori olmadıklarını söylüyor ki, bir şekilde şampiyon olurlarsa bak ne zorluklardan gelip başardık desin. olmazsa da zaten çok zordu diyecek. win-win diyordur. ama burası türkiye, bu kurnazlıkları biz icat ettik, o yüzden yemezler.

    bir de, her an sakız çiğniyor. bende mizofoni var. (mizofoni; bazı seslerden nefret edilmesi, çeşitli seslere aşırı hassasiyet durumu) en çileden çıkaran ses de sakız sesi tabii. hatta sakız çiğneme görüntüsü bile sinirimi bozuyor artık. adam zaten antipatik, bir de bu görüntüyle iyice gıcık oldum kendisine.

    not: mizofonik olmak toplum içinde hayatı çok zorlaştıran bir durum arkadaşlar. insanların olduğu ortamlarda ağız şapırdatma, sakız çiğneme, dişlerin arasından cırk curk sesler çıkarma vb gibi şeyler yapmamaya özen gösterin lütfen. (kişiden kişiye bu sesler değişebiliyor) bu sesleri kimse sevmez ama mizofoni seviyesindeki insanlar için hayat çekilmez oluyor. o sesi çıkaran en sevdiğin kişi bile olsa ağzına kürekle vurma isteği geliyor. emin olun çok çok zor. bu vesileyle bunu da anlatmış olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın