resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 249
    ilginç bir süreçten geçen wonderkid.

    geçen sene daha 16 yaşındayken oynadığı kısıtlı süreye rağmen ligi 3 gol 3 asistle bitirdi. şu istatistiği koca sezonda yapamayan nice yıldızlar gördük.
    ki oynadığı sürede de hiç öyle 16 yaşındaki bir oyuncu gibi durmuyordu, gayet sorumluluk alıyor, kilidi açmaya yönelik oynuyordu.

    sonra jesus gibi arda'dan çok daha yetenekli genç yıldızlarla çalışmış bir hoca geldi.
    yönetim 10 numarayı arda'ya verdi. tüm bunlardan sonra herhalde en az 2-3 maçta bir oynar ve süresi de artar diye düşünürken jesus geniş rotasyona bile almamaya başladı.( 3-0 4-0 olan maçlarda bile ya oyuna almıyor ya da 5 dk kala sokuyor)

    muhakkak fiziki eksiklikleri vardır ki olmaması ilginç olur bu yaştaki bir oyuncu için. ben rooney-mbappe dışında( ki bu herifler tam bir anomaliydi) 16-17 yaşlarında çelimsiz olmayan ortasaha-forvet yıldız adayı tanımıyorum. ronaldo-messi'den tut son genç yıldızlar foden-pedri vs sayılır daha onlarcası.

    şu an skorlar iyi gidiyor ligde-avrupa'da diye bu konu fazla alevlenmiyor ama 2 maç üstüste puan kaybı gelsin arda konusu bunları fena karıştıracak bence. taraftarları zaten ilk defa altyapılarından bir yıldız çıktı diye ne yapacaklarını şaşırmış durumda.

    ligin 2. yarısında sıkıntılı giden bir kadıköy maçında taraftarın arda arda diye bağırıp jesus'un sizden mi öğrenecem lan diye çıkışmasını görebiliyorum * jesus ters hocadır bu sahne kesin yaşanacak inanıyorum *
App Store'dan indirin Google Play'den alın