resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 957
    kendisiyle ilgili baş yangıncılardan biri olarak hakkındaki durumu nasıl gördüğümü ve neden yangın çıkarmaya meyilli olduğumu tekrar anlatmak istediğim oyuncu:

    kendisi bir kumardır. 50-50 gözüyle bakabiliriz alınmadan önce, kapalı kutu. kafasını hiç futbola vermeyip 8-10 maçta 3-4 gol atıp gidebilir. form tutarsa 20+ gol ile bizi şampiyon da yapabilir.

    takıma bir sürü nedenden ötürü geç katılması zaten 5-6 puana mal oldu şimdiden. üstelik şu ana kadarki mental durumu ve özel hayatı da iyi sinyaller vermiyor. dolayısıyla transfer öncesinde 50-50 olan ihtimalleri mevcut datalar ışığında 49-51 yönünde olumsuza dönmüş durumda en iyimser tabloda bile.bence 30-70 negatif taraf ağır basıyor ama herkes böyle görmeyebilir, anlarım.

    her durumda olusmuz gelişmeler baki olduğu için yangıncı tayfa icardi ile ilgili farkındalık ve baskı yaratarak a) yönetimi icardi'yle açık bir iletişim kurup kendine getirmesine b) bu olmayacak gibiyse de b planını şimdiden çalıştırmaya başlamaya motive etmeye çalışıyor. icardi olur da önümüzdeki 1 aylık dönemde de kendine gelmezse devre arasında acil bir santrfor ihtiyacımız doğacak çünkü gomis-mertens-seferovic ile sezonu götüremeyiz.

    evet, fantezi dünyasında ve duygularla düşündüğümüzde icardi harika şeyler vaat ediyor.

    gerçeğe döndüğümüzdeyse şu ana kadar koca bir sıfır ve ileriye dönük de büyük bir risk. bu risk 750 bin euro değil, gol yollarında kronik bir tıkanıklık ve akabinde şampiyonluktan olmak.

    ben kendisiyle ilgili umutsuz değilim, fakat gerçekçiyim. her senaryoya hazır olmak istiyorum.

    bu dediklerimin hepsi şu fikstürde 2-3 maç fazladan yapsaydık ve 5-6 puan daha kaybetseydik çok daha büyük bir yangına dönerdi, kendisinin de en büyük şansı o oldu. umarım o şansı iyi değerlendirir.

    değerlendiremezse de devre arasında acilen gönderilip yerine net bir isim takım kazandırılır. "ya tutarsa" diyerek sezon sonuna kadar sabretme lüksümüz yok. bu kadar iyi bir kadromuz varken ortalama performans verecek herhangi bir forvet zaten bizi şampiyon yapmaya yeter, illa dünya yıldızı olmasına gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın