resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3888
    sosyal medya eleştirilerini fazla ciddiye almaması gereken yetenekli ancak tecrübesiz futbolcumuz. o mecrada her şey uçlarda yaşanıyor. bir gün göklere çıkaranlar 3 gün sonra yerden yere vururlar. bunun galatasarayı, feneri, bjksi yok. futbolcusu teknik adamı da yok. herkes için geçerli.

    tecrübe meselesine gelince evet tecrübesiz. defalarca söyledim yine söyleyeceğim. süper ligde adamakıllı 2. sezonunu oynuyor. hem de ortalama bir takımda değil şampiyonluk mücadelesi veren galatasaray'da. geçen sene bizim küme düşmekten kurtararak koskoca bir camianın onurunu kurtardı. bu sene de şampiyonluğun mimarlarından biri olacak inşallah.

    hem yeteneği hem azmi var. oynadıkça ve attıkça açılacak. sana inanıyoruz ve sonuna kadar savunacağız aslanım. eksiklerini biz de görüyoruz. benim tek diyeceğim daha basit oynaması. pas vereceği yerde pas şut çekeceği yerde şut bu kadar. kalabalığa dalıp top kaybı yapınca bir de kontratak yersek fena göze batıyor.

    biraz da geçen senin etkisinde gibi. geçen sene takımın en iyisiydi ancak o kadro tarihimizin en vasat kadrolarından birisi. bu sene de aynı rolde olmayı umuyor olabilir ancak çevresi geçen sene ile kıyaslanamaz. aslında bu kadar yetenekli futbolcu ile daha fazla keyif alarak oynaması ve oynatması gerek. bence biraz daha sabretmemiz gerekiyor. eksik yönlerini hocalarının tavsiyesi ile geliştirirse çok daha iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın