resim
Gökhan Töre
Takım:Konyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 7
    --- alıntı ---

    gecen sezonun kis döneminde almanya´nin bayer leverkusen kulübü altyapisindan ıngiltere´nin büyük kulübü fc chelsea´ye transfer olan ümit milli futbolcumuz gökhan töre kendini gelistirmeye devam ediyor.

    profesyoneller ile antremana cikan, maclarini ise paf takimi veya u18 takimi´nda oynayan 1992 dogumlu sol ayakli gencimiz, otoriteler tarafindan haftadan haftaya daha da olumlu degerlendirmeler aliyor.

    ciktigi fa youth cup adindaki federasyon kupasi yari finalinde evinde blackburn rovers u18 takimi ile karsilasan gökhan töre´li fc chelsea u18 takimi, türk futbolcunu macta gösterdigi müthis performans ile 4-0 galip gelerek, finale kalmayi basardi.

    ılk macta da deplasmanda 1-0 galip gelen chelsea´nin 3´üncü golünü atan, 4´üncü golünü ise attiran gökhan töre macin adami secildi. attigi gol gecenin en güzel golü olurken, 4´üncü golü kendisinin atma sansi olmasina ragmen, daha uygun durumdaki ıtalyan takim arkadasi jacopo sala´ya attirmasi takdirle karsilandi. gökhan töre profesyonel kadroda 48 numarali formayi giyiyor ve profesyonel takimin maclarinda kadroya giremeyen futbolculara ayrilan tribün bölümünde oturuyor. sol acik pozisyonunda oynayan oyuncu olarak profesyonel takimda bu bölgede oynayan fransiz milli futbolcu florent malouda´nin rakibi oldugunu belirten yetenekli gencimiz, teknik direktör carlo ancelotti´nin de kendisiyle sürekli konustugunu ve daha genc olmasindan dolayi sabirli olmasi gerektigni her zaman dile getirdigini söylüyor. ıngiliz futbolunda kanat oyuncularina verilen deger ve bu dogrultuda hiz, teknik ve kuvvetin ön planda olmasi gökhan´in bu ortamda basarili olma olasiligini oldukca güclü kiliyor. özellikle alisma dönemini atlattiktan sonra sergiledigi futbol ile kendine güvenenleri mahcup etmeyen milli oyuncumuzun, bundan sonra profesyoneller ile oynama ihtimali eskiye oranla daha yüksek gözüküyor.

    --- alıntı ---

    http://2.bp.blogspot.com/...600/gokhantore55.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın