• 932
    yıllardır galatasaray'a türlü türlü düşmanlıklar yapan, bu uğurda yine en büyük rakipleri fenerbahçe ve beşiktaş ile de işbirliği kuran iğrenç oluşum. yaptıkları galatasaray düşmanlıklarını alt alta yazsak çok uzun sürer. sırf oğulcan oynamasın diye yaptıkları iğrençlikler yüzünden galatasaray kulübünün kasasından haksız yere hatrı sayılır para çıkmış ve futbolcu da bir süre futbol oynayamamış ve gözden düşmüştür. gencecik bir insanın da futbol hayatını böylece sekteye uğratmışlardır.

    gel gelelim galatasaray sözlük'te, evet galatasaray sözlükte, ancak resmi instagram adreslerinin paylaşacağı türden şeyler paylaşılıp bir de rizespor'da kolej ortamı, arkadaşlık çok güzel, takımda hava yakalandı gibi ancak rizespor taraftarlarını mutu edebilecek fotoğraf ve videoları paylaşılıyor.

    galatasaray düşmanlığı ve fenerbahçe piyonluğu yapmaktan kendi maçlarını bile umursamayan ve sonunda alt lige düşen bu oluşumun sözlüğünde miyiz yoksa bizim pilot takımımız falan mı oldular anlamadım. çok seven gidip rizespor forumlarında takılıp, orada güzellemesini yapabilir. galatasaray sözlük rizespor'un reklam alanı gibi kullanılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın