• 89
    dandik oluyorlar. en kralı bile istikrar sorunu yaşıyor, kesinlikle bulaşılmamalı. muslera sonrası için uyarıyorum, kesinlikle klas özelliklere sahip, yabancı ve potansiyelli bir kaleci tercih edilmeli. bu kulübe ve ülkeye aidiyet duyacak, her şeyini verecek, kulübün evladı olmak gibi aptalca fikirlere sahip olmayıp yelkenleri suya indirmeyecek bir kaleciye ihtiyacımız var.

    galatasaray'ın son 25-30 yıldaki en iyi kalecileri kimlerdir diye sorsak akla direkt 3 isim gelir. muslera(uruguay), taffarel(brezilya) ve mondragon(kolombiya). bu üç isim de güney amerikalı oyuncular. sıradaki güney amerikalı kalecimiz bir arjantinli olabilir. formülü denemeye devam etmemiz gerektiği kanaatindeyim.

    yerli oyuncuların mental anlamda problemli olduklarını düşünüyor ve mentaliniz hep yukarıda kalması gereken bir mevki için uygun olmadıklarını düşünüyorum. özellikle büyük takımlar için uzun vadede çok büyük problemler çıkarıyorlar. son senelerdeki düşüncelerim tamamen değişmiş durumda, yerli kuralı dolayısıyla doldurmamız gereken milli futbolcu kontenjanı kaleye ayrılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın