resim
Salih Uçan
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1152
    milli takım kadrosuna alınmaması, milli takımın uluslar liginde aldığı kötü sonuçlardan daha fazla konuşulan oyuncu.

    beşiktaş taraftarının abartması ve medyanın gazıyla da "milli takıma alınmamam bana yapılmış bir saygısızlıktı" şeklinde bir açıklama yaptı.

    kendisinin oyuncu profiline bakarken, a milli takımda sadece 1 kez forma giydiğini gördüm. forma giydiğinde de 19 yaşındaymış ve o dönemin teknik direktörü de fatih terim'miş. 19 yaşından sonra roma, sion, empoli, alanyaspor, başakşehir ve beşiktaş forması giymiş. roma gibi italya'nın en köklü takımlarından birinde forma giyerken bile mili takıma alınmamış. isviçre liginde oynarken de, sonradan tekrardan italya'ya döndükten sonra da milli takıma alınmadı çünkü roma-sion-empoli takımlarında toplamda sadece 44 maça çıkmış. yani oralarda oyunuyla değil, başarısızlığıyla ön plana çıkmaktan başka bir şey yapmamış. neyse sonra bu adam alanyaspor'da birazcık parladıktan sonra beşiktaş'a geçti. geçen sezon* beşiktaş taraftarlarınca transfer başarısızlığı olmaktan öteye gidememiş bu oyuncu, bu sezon ise ilk birkaç maçta iyi oynadığı için milli takım kadrosuna alınmayı beklemiş. tabi onca şey yaşadığı için doğal olarak yaş da aldı. kendisi yaklaşık 3 ay sonra 29 yaşına basacak. bir diğer deyişle, ilk ve son milli takıma gitmesinin üzerinden neredeyse 10 yıl geçmiş olacak.

    e be salih, sen kalk tam 10 yıl boyunca yan gelip yat, sonra 1-2 maç iyi oynadın diye milli takıma seçilmemen saygısızlık olsun öyle mi? yürü git allah aşkına ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın