resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5118
    bir dönem formamızı giymiş eski futbolcu.

    keşke tanımı yukardaki cümleyle bitirebilseydim ama olaylar farklı gelişti. ben emre'yi çok ayrı severdim. mesela yediği kırmızıdan dolayı uefa finalini kaçırmasına - onun adına - çok üzülmüştüm (şimdi oh olsun diyorum). haklı veya haksız, bonservis kazandırmadan gitmesini de sineye çektim, nasılsa bir gün geri döner dedim. ada'da oynarken lig tv evine gidip röportaj yapmıştı, türkiye'ye dönerse sadece bize geleceğini söylüyordu. yazılı basında da yillarca haberler hep bu yöndeydi zaten. ama direkt ağzından duymak bana ekstradan güven veriyordu. hatta o kadar güvenmiştim ki, 2008 yazında fb söylentileri varken yemeğine iddiaya girdim ve haliyle kaybettim. üzerine geçirdiği çubukluyla verdiği pozu unutmam zor.

    suyun öte tarafına giden ilk oyuncu değildi, tamam. ama oraya geçtikten sonra epey yanlışları oldu. yaptıklarını madde madde yazmayım şimdi. kendini orada kanıtlamak adına çok çabaladı. en güzel cevabı bir derbi maçında aldı.*

    şu günlerde sanki bazı şeyler unutulmuş. emre'nin bir gün dönmesinin zemini hazırlanıyor gibi. o kadar çok şeye şahit olduk ki, hiç şaşırmam! keşke daha sağlam duruş göstersek bu tip konularda.

    son olarak aklıma gelen bir kaç maddeyi de sıralayıp yazıyı bitireyim:
    - ustasından* öğrenmiş olacak muazzam uzun toplar atardı
    - hemen hemen her maç yere yatıp üst adalesini tutardı
    - eski futbolcu anıları dinleyenler bilir, bir dönem arif erdem ve okan buruk ile aynı evde kalırlarmış
    - fatih terim gibi basın toplantısında italyanca konuşarak doğru kişiyi örnek almıştır
    - kendisine hazırlanmış güzel pankart ve tezahüratlarımız mevcuttur
App Store'dan indirin Google Play'den alın