resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 882
    hastalık bu futbol’da bahsedilmişti, tam hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle ordan bir alıntıyı hatırlıyorum.

    sneijder’in inter günlerinde bir gün antrenmana çıkarken, mourinho sneijder’in idman sırasında yorgun gözüktüğünü fark eder, sneijder’e çok yorgun gözüktüğünü ve ailesini de yanına alıp 3 gün tatile gitmesini tembihler.

    antrenmandan başka bir şey bilmeyen antrenörlere alışık olan sneijder, bu teklife şaşırır ama mou’nun dediğini yapıp geri döner.

    sonrasında da şey diyor “geri döndüğümde o’nun için ölmeye de hazırdım, öldürmeye de”

    o sneijder o sene şampiyonlar ligi kupasını getirdi arkadaşlarıyla birlikte. takımın 10 numarası, en önemli parçalarından biri oldu.

    yıldız futbolcular için antrenman bazen külfet olabiliyor. bu izin eğer icardi’ye iyi geleceği düşünelerek verildiyse, okan buruk’un kararına saygı duymak gerekir bence. bugüne kadar okan buruk hep forvetlerle iyi anlaştı. burdan anlayabiliriz ki icardi’nin ihtiyacı olan şey antrenmanla form tutmak değil de kafasının rahat olması. icardi’nin özel hayatı bu kadar çalkantılıyken zaten çok da verim alınması beklenemez sanırım. bazen bu tür şeyler çok daha önemli oluyor antrenmandan. teknik adamlık sadece idman ve taktikten oluşmuyor, asıl maharetin adam yönetimi olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın