resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 245
    fbnin genç futbolcusu.

    yanılmıyorsam bir dönem kendi yaş grubununda piyasa değeri en yüksek isimdi. kendi yaş grubundaki diğer futbolcuların form durumlarını bilmiyorum ama bu çocuğun aşırı abartıldığını düşünüyorum. hele hele galatasaray sözlükte çok daha fazla abartıldığına şahit oldum.

    fbnin yıllardır galatasaray'a özendiği kesinlikle yadsınamaz bir gerçek her ne kadar kendilerine itiraf edemeseler de. işte, bizim eski futbolcularımızı almaları ya da ilgilendiğimiz her futbolcuyla ilgilenmeleri gibi. arda güler konusunda da bizim arda turan'a yaptığımız gibi yaptılar 10 numaralı formayı vererek. yalnız arda turan çok başka bir yetenekti. o formayı giymeyi haketmişti. zaten o formayı sırtına geçirmesinden kısa bir süre sonra atletico madrid'e transfer oldu ve senelerce çok üst düzey futbol oynadı. fb tarafına gelecek olursak "10" numaralı formayı bu çocuğa vererek çok gereksiz bir riske girdiler ki zaten artık kadroya bile giremiyor çocuk.

    ben kendisine eğer fb dışında oynayacaksa başarılar diliyorum futbol hayatında. ama yok fbde kalacaksa umarım mert hakan yandaş gibi üst düzey bir performans(!) sergilemez demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

    edit: mc19mv05 uyardı; şu an kendi yaş kategorisinde mathys tel, endrick, youssoufa moukoko ve angelo gabriel'den sonra piyasa değeri olarak 5. sıradaymış.

    editin editi: şimdi de devrearasimuhabbet uyardı; kendi yaş kategorisinde malum sitede mathys telden sonra piyasa değeri olarak 2. sıradaymış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın