resim
Stefan Kuntz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Almanya
  • 221
    kariyeri olmayan stefan kuntz:
    cesitli takimlar calistirdiktan sonra —

    2008 - 2016 yillari arasi kaiserslautern takiminda baskanlik yapip yapilandirmaya gitmis

    2016-2021 yillari arasi almanya u-21 takimini calistirmistir. almanya’nin altyapi surec yonetimi ve sisteminin kurulmasinda rol almistir.

    ılk olarak burada dev aynasini birakip, adamin kariyerini tartismayi birakalim. bizim icin gayet ideal bir kariyeri var.

    milli takim gol yemeden maclarini neredeyse tamamlamis, gruptan cikmis, prestij maclarinda kaybetmistir. (amacina ulasmis bir takimdan bahsediyoruz) bu galatasaray baz alindiginda, sampiyonlugu matematiksel olarak garantilemis takimin, sonraki maclarda genclerle denemeler yaparken yenilmesi sonucu, hocayi kovun demekle esdeger.

    futbolu artik pes ve fifa oyunculari yorumladigindan, yenilince oyuncu gitsin, ben 68 ratingli takimla neler yapiyorum, hoca da yapsin mantigi agir basiyor. arkadaslar sen her konuda faturayi hocaya kesersen, basari gelince oyunculara prim verirsen, o zaman oyuncunun arkadasi ya da primi gelmediginde hocayi gondermek icin yatar. artik degisiklik yapmayi birakip, surdurebilirlik ve otonomi vermemiz gerekiyor. hoca hep burada, duzeni begenmiyorsan da uyacaksin futbolcu kardesim.

    yeni bir sevda da, yerli yabanci ayrimi. turkiye’de olmayan bir duzeni, altyapiyi, surec kurulumunu kurmak icin, hayatini turkiye’de gecirmis birinin bundan sorumlu olmasi kadar basiretsiz bir anlayis olabilir mi? jupp derwall geldiginde, yenilince gonderseydik bu basarilari yakalayabilirmiydik? derwall gelip duzen kurduktan sonra, yonetim kismini onun yetistirdigi kisilerle kazanmadik mi?

    biraz sabir, biraz insanlarin ustunden baskiyi cekmek, biraz sureklilik ve yapici yorum ve elestiri turk futbolunu degil, turk halkini bile hak ettigi seviyelere getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın