resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3824
    zamanla üzerindeki baskıyı da arttıkça formunu bulur, gerçekten çok değerli özellikleri ve yetenekleri var ancak ilk transfer olduğunda kendisinde neyi eksik görüyorsak halen aynı şeyler zayıf durumda.

    bi kere artık gs'nin elinde bu kadar kaliteli bir kadro varken artık takım kerem'e değil kerem takıma adapte olmalı. belli ki artık kaleye yakın bir 4-3-3 ileri uç oyuncusu değil 4-2-3-1 de çizgiye yakın olacak. maçlarda daha çok buna yakın gözüküyoruz ve kerem sürekli çizgiye yaklaşmak zorunda kalıyor kaleye yakın olmak yerine. hal böyleyken kerem'in güçlü özellikleri yerine zayıf özellikleri göze batıyor, nedir onlar savunmaya yardımı, merkeze yaklaşamama , dikine adam geçemeyip top kaptırma, ters ayağını kullanamama vs.

    geçtiğimiz hafta oynanan konya maçında kendisinden savunma yardımı görmek beni mutlu etti ancak faroe adaları türkiye maçında* dahi top kaptırma huyu ve sol ayağını kullanamama durumu kabul edilir değil. normalde bu tarz zaaflar için zamanla geliştirir derdim ama kendisi için maalesef pek bi zaman yok. hem kalkması beklenen bir yabancı sınırı hem de arkasında bekleyen oldukça kaliteli futbolcular var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın