resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:Antalyaspor
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 2560
    hemen hemen her gittiği takımda ağızlara bir parmak bal çalıp sonra bırakıp giden teknik direktör. burada bırakıp gidenden kastım aslında kazandığı başarı sonrası kısa sürede motivasyonunu kaybedip işine odaklanmayı bırakması. o işini düzgünce yapmayı bırakınca da takımı doğal olarak düşüşe geçiyor ve yollar bir şekilde ayrılıyor.

    lig takımları için devamlılık çok önemli olduğu için aslında sergen için bu anlamda kulüp takımlarından ziyade milli takım çok daha doğru bir yer olabilir.

    hem futbolculardan maksimum verim alır, hem de kendi açısından motivasyonunun sürekliliğini sağlayabilir senede sadece 3-5 maça hazırlık yapacak olması nedeniyle. ayrıca yanılmıyorsam ş. güneş tarafından getirilen ve türk milli takımının bu hale gelmesinin en büyük nedenlerinden biri olan yabancı kuralı konusunda da serbestlikten yana görüşlerini belirtmişti.

    sanıyorum kendisi de bu pozisyonu istiyor ve bekliyor. türk futbolunun da artık ş. güneş, f. terim gibi devri kapanmış hocalardan çıkıp sergen gibi modern futbola daha yatkın hocalara yönelmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın