• 104
    dubois ve boey kilisini önlü arkalı şekilde izlemek isterim ikinci yarıda. uyumlu olacaklarını düşünüyorum çok. her ne kadar dubois solda fena iş çıkarmasa da sağ önde daha iyisini yapabilir bence. koşma işini boey yapar oyunu yönetmeyi ise dubois. bazen boey önde olsun mesela bir de öyle görelim.

    sol beke aanholt'u sabitleyelim. nerede nasıl oynadığı belli değil. çoğu atak oluşumumuzda topu hangi bölgede alırsa alsın atak gelişme aşamasında kalıyor. tek tük işe yaradı. sanki sevişirken ölmüşlerimizi aklımıza getirmişiz de atağı bitirmemişiz gibi oluyor.*

    mata ise çok faydalı görünüyor ama bunun rakipten de kaynaklandığını düşünüyorum. çoğu maçta rakiplerimiz daha sert oynayacak. ama icardi'ye göre daha hazır göründü. en azından aklını sahaya koyuyor.

    bu arada yediğimiz gol ofsayt da olsa yine ceza alanımıza gelen bir ortadan geldi. hazırlık maçlarından beri her maç diyorum bunu. rakip orta attığında iyi ya da kötü rakibe vurduruyoruz topları. hiç de kimsenin dikkat çektiği yok. hazırlık maçı olduğu için ve takımımızın geleceği için şu maçta isterim ki 4 tane orta sonrası gol yiyelim ki dikkat çeksin ve önlem alalım. her maç bir gol ve bir gol şeklinde dikkat çekmeyebilir belki ama damlaya damlaya göl oluyor. takımda oyuncuların çoğu değişik bu maçta ama bu konuda bir gelişme yok. demek ki özel bir çalışma yapmıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın